MIKSI TYÖMAAPÄIVÄKIRJA?

Työmaapäiväkirja on yksi tärkeimmistä dokumenteista.

Sähköinen työmaapäiväkirja on aina käytettävissä mistä tahansa.
Miksi työmaapäiväkirja?

Kaikissa rakennusprojekteissa on tärkeää, että päivittäiset tapahtumat tallennetaan. Tämä muodostaa työmaapäiväkirjan, päiväkirjan joka sisältää kirjoitetun tiedon päivittäisistä tapahtumista. Näitä työmaapäiväkirjoja tarvitaan myös projektin jälkeisiä vaatimuksia/riitoja varten.


Millainen on hyvä työmaapäiväkirja?

Tärkeintä projektille on se, että työmaapäiväkirjaa käytetään ja että siihen tallennetaan tietoa säännöllisesti. Valitettavan usein työmaapäiväkirjan sivuja täytetään jälkikäteen muistista ja osa tiedoista saattaa unohtua.

Paras vaihtoehto on sähköinen työmaapäiväkirja, johon pääsee käsiksi mistä tahansa ja joka ei ikinä häviä. Sähköinen työmaapäiväkirja on myös helppo jakaa projektijäsenien kanssa. Näin työmaapäiväkirjaa voidaan lukea etänä ilman, että täytyy vierailla työmaalla.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Valokuvien ottaminen ja liittäminen työmaapäiväkirjaan on tärkeää, koska valokuvista näkyy selkeästi valmistuneet työvaiheet ja usein mahdolliset virheet. Sähköinen työmaapäiväkirja on tässäkin kätevämpi, koska valokuvat tallentuvat automaattisesti päiväkirjan sivuun ja sivun voi ladata PDF tiedostona.
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi.